Rentetilbud

Vigtigt: Nedenstående priser er udelukkende for indhentning af rentetilbud hos 75 danske banker og sparekasser.  Hvis du ønsker lånetilbud fra 10 af landets bedste lånefirmaer Så se priser på formidling af lån her ->

 

Formidlingspriser

Der tages et fast gebyr for vores formidling af dine renteønsker til bankerne, som vi har tilknyttet vore hjemmeside. Gebyret dækker vores arbejde i forbindelse med udsendelsen af renteforespørgelser til 75 af landets største og bedste banker.

 

Formidlingsgebyr:

DKK 20,- pr bankformidling til 75 banker.

Du er dog ikke forpligtet til at betale gebyret efter bestilling, først når du har betalt udløses forespørgelsen.

 

Ingen forpligtigelser

Alle tilbud bankerne sender retur er 100% uforpligtende, det vil sige, at du ikke er forpligtiget til at indgå aftale med en eneste bank eller sparekasse, det er helt op til dig om du vil gøre brug af det rentetilbud du får tilsendt. Rentebasen giver ikke garanti for at der findes en højere rente end den du har på din nuværende konto, eller for at banken eller sparekassen sender svar retur på vores henvendelse. Prisen på produktet er Dkk 20,- pr  bankformidling til 75 banker altså i alt DKK. 1500,- . Der gives ingen fortrydelsesret efter betaling er modtaget, og adgang til svar er givet, da servicen der tilbydes leveres omgående uden mulighed for returnering.