Rentebasen.dk

Rentebasen er udelukkende formidler af  låne- og renteforespørgelserne, og ikke direkte udbyder af de rente- og låneprodukter du finder på vores sider.

Vi har eksisteret som koncept siden 2010, men gennemgik i 2012 en del størrere ændringer. Vi tilføjede flere ydelser, opdatering af firmastrukturen, og en kraftig opdatering af vores software som sikre dig og dine informationer som du indtaster hos os.

Formålet med vores låneansøgnings- og rentesøgningsydelser er, at give nem og hurtig adgang til lån fra landets mest pålidelige lånefirmaer, og at indhente tilbud på den højest mulige indlånsrente fra banker og sparekasser i Danmark.

Der er efterhånden rigtig mange lånefirmaer og banker i Danmark, og de har alle sammen mange produkter og mange forskellige satser for gebyrer og renter. Den stigende efterspørgsel efter den bedste højrentekonto i landet, og en nemmere mulighed for at få et billigt lån, har skabt rentebasen.dk og laan.rentebasen.dk.

Servicen vi tilbyder består indtil videre af 2 produkter:

  1. Indehentning af rentetilbud fra 75 banker – Ansøg om rentetilbud HER ->
  2. Låneformidling til op imod 10 lånefirmaer – Ansøg om billige lån HER ->

Begge ydelser giver dig større chance for at finde det bedste og billigste låne- eller rentetilbud hurtigst, nemt og sikkert.

Bemærk! – Rentebasen er ikke en bank, og tilbyder derfor ikke indlån.