Nem sammenligning – Vi kontakter 75 banker for dig


Vælg og sammenlign uforpligtende mellem 75 tilbud fra danmarks bedste banker og sparekasser.

Rentebasen kontakter på dine vegne 75 banker og indhenter det bedst mulige rentetilbud til dig, med eller uden bindingsperiode – Du bestemmer!

Få den højeste rente på din indlånsbankkonto


Leder du efter en højrentekonto til indlån, så er rentebasen det rigtige for dig. Her kan du nemt og hurtigt indhente rentetilbud fra 75 Danske banker. Bankerne vil så give dig et bud på hvor høj en rente de kan give dig på dit indlån.

Tilbudene er baseret på hvad du har til rådighed, og hvor længe du eventuelt ønsker en bindingsperiode på dine penge. Det er muligt at banken har yderligere spørgsmål til din renteansøgning før de kan give dig et klart svar, men ved at bruge rentebasen vil du have langt nemmere ved at finde landets højeste rente på din indlånskonto.

Højrentekonto sammenligning – Vi gør det nemt!


Det kan være problematisk at lave en sammenligning af kontoer hos diverse banker. Flere af dem har ikke en oversigt over deres produkter på deres hjemmeside, og dem der har, kan i de fleste tilfælde give en bedre rente end den de oplyser på deres hjemmeside.

Det kan være næsten umuligt at lave en god sammenligning i forbindelse med etablering af en ny højrentekonto. Rentebasen har gjort det nemt og effektivt, og ved at bruge 2 min hos os kan du sidde og vente på at der kommer tilbud ind på din email. Herefter kan du så i ro og mag sammenligne de rentetilbud på indlån som bankerne har sendt dig.

Højrentekonto hvad er det?


Navnet siger næsten sig selv. Der er selvfølgelig tale om en bankkonto med en høj rente. Der er dog flere forskellige typer konti med høje renter, og flere forskellige måder at benytte en højrentekonto på.

Til at starte med så kan du ved at lave en bindingsperiode på dit indlån opnå en større rente på kontoen. Beløbet størrelse som du sætter ind kan også have en betydning, og flere banker har enda krav om enten minimums- eller maksimumsbeløb der kan, eller skal stå på din højrentekonto.

Du kan med fordel stille banken så mange spørgsmål som muligt når de kontakter dig. Det vil give dig et langt bedre indblik i hvad de kan tilbyde dig, og husk nogle banker og sparekasser kan godt give lidt ekstra på indlånskontoen hvis du presser dem lidt.

Få tilbud på en højrentekonto via rentebasen


Hvis du benytter vores renteservice, vil alle rentetilbud du eventuelt modtager være helt uforpligtende. Vi giver dog ingen garanti for at der kan findes en højere rente end den du allerede har, eller for at alle banker giver svar på vores anmodning. Pris: DKK 20,- pr bankformidling til 75 banker. Total pris: DKK 1500,-

Der gives ingen fortrydelsesret efter betalingen og adgangen til svar er givet, da servicen der tilbydes leveres omgående og uden mulighed for returnering. Vi sender dig dog altid en email hvor vi beder dig bekræfte din bestilling inden vi laver formidling.