Indhentning af rentetilbud

Vigitgt: Denne FAQ henvender sig KUN til kunder der har benyttet service om rentetilbud. FAQ til lånekunder findes her

Hvor mange banker vil jeg få tilbud fra ?

Rentebasen kontakter 75 banker med de oplysninger du har givet os, og bankerne sender herefter deres bedste tilbud på en højrentekonto til os. Svaret kommer altså direkte fra banken til os, og havner i private folder som du kan tilgå med dit login.

Det er ikke nødvendigvis udelukkende rentetilbud der kommer retur, da der kan være flere ting som spiller en rolle for rentetilbuddet. Det kan være banken ikke ønsker dig som kunde og derfor ikke ønsker at tilbyde dig en højrentekonto. Det kan være de ikke på nuværende tidspunkt opretter flere højrentekonti eller konti med binding, eller det kan være at de helt har lukket for nye kunder.

Der kan altså være mange gode grunde til at du ikke modtager rentetilbud fra alle 75 banker, men én ting er sikkert! du vil få mange rentetilbud som måske er interessante for dig.

Hvor længe går der før jeg modtager svar på min renteforespørgsel ?

Det er meget forskelligt hvor længe der går før bankerne returnere med konkrete rentetilbud, nogle banker afsender rentesatserne samme dag, andre kan tage flere dage, da de enkelte banker har forskellige måder at håndtere forespørgsler på højrente konto på. Nogle vil altså give dig et svar indenfor et par timer, Mens andre kan tage 2-3 dage.

Vi sender til 75 af landets bedste banker hvad indlån angår, så du skal forvente at der gå op til 3 dage før alle har sendt dig et indlånstilbud retur. I de fleste indlånstilbud vil du dog modtage noget retur samme dag som du benytter vores service.

Jeg fik ikke tilbud fra alle 75 banker og sparekasser ?

Rentebasen giver af gode grunde ingen garanti for, at alle dem vi sender renteforespørgelserne til også giver svar retur, Bankerne kan have mange gode grunde til ikke at ville afgive et rentetilbud.

Nogle banker lukker midlertidigt for nye indlånskunder, da de måske har overskud af indlån, andre vælger meget simpelt ikke at afgive tilbud på indlån hvis du har angivet en nuværende rente, som de ikke kan konkurrere med.

Vi giver dog garanti for at 75 banker har modtaget din anmodning. Det normale er at du vil modtage mellem 30 og 50 gode rentetilbud inden for 3 hverdage.

Flere svar var ikke tilbud på renter eller indlån?

Det sker at banken har et par ekstra spørgsmål til dig inden de kan give deres bedste bud på en højrentekonto. Det er derfor også muligt at flere af de svar der kommer, udelukkende er opfølgende spørgsmål på din renteforespørgsel. Disse vil dog ved besvarelse af deres spørgsmål afgive et reelt rentetilbud.

Bemærk også at der kan være flere banker som holder ferie, og derfor i en kort periode har autosvar på deres email. Med en ekstra opfølgning fra din side kan disse dog resulterer i et tilbud på bankens eller sparekassens højeste rente.

Hvilke garantier stiller rentebasen ?

Rentebasen stiller som udgangspunkt kun 1 garanti. Vi giver garanti for at vi formidler dit ønske om tilbud på højrentekonto til minimum 75 banker.

Vi giver ingen garanti for at de kan give en bedre rente end den rente du har på dit indlån i forvejen. Vi giver ingen garanti for at bankerne sender et svar retur indenfor et givent tidspunkt, eller om de helt undlader at svare. Vi giver ingen garanti for at de ønsker dig som kunde eller måske midlertidigt har lukket for yderligere indlånskunder, eller at de svar der kommer udelukkende er tilbud.

Der kan som tidlligere nævnt ligge flere opfølgende spørgsmål, og email autosvar hvilket dok ikke er normalt. Disse opfølgende mails samt autosvar på din renteansøgning, kan du dog let konvertere til reelle rentetilbud, ved at besvare den mail du har fået.

Fortrydelsesret ?

Efter betaling er afgivet, og du har fået adgang til dine svar, tilbyder vi ingen fortrydelsesret. Dette gør vi ikke fordi du med det samme får direkte adgang til en serviceydelse som ikke kan returneres (ligesom du kender det ved handel med mobiltelefonen). Vi sender dig dog altid en email hvor vi beder dig bekræfte bestilling på  din renteansøgning inden vi laver formidlingen, og du kan derfor nå at fortryde.

Send os et spørgsmål hvis du ikke finder svaret her. Så udgiver vi det i vores FAQ så hurtigt som muligt, så andre kunder også  kan få nytte af det.