investeringskonto
| | |

Højrentekonto -Rentebasen.dk finder den bedste rente til din opsparing

Højrentekonto til din opsparing

Har du penge på kontoen i banken som kun står og samler støv uden at give et fornuftigt afkast? så kan det måske være at du skulle overveje at investere pengene eller helt simpet finde dig en højrentekonto som kan få dine surt optjente penge til at yngle.

Almindelig lønkonto = 0% rente

Har du dine penge stående på en almindelig lønkonto får du sikkert ikke noget som helst i rente, og det betyder rent faktisk at dine administrationsomkostninger til at opretholde din lønkonto, rent faktisk æder af din formue frem for at udvidde din formue.

Det er der flere måder at gøre noget ved på, du kan overveje at investere pengene i værdipapirer, hvilket nokk vil være den bedste strategi hvis du gerne vil have mest muligt ud af dine penge. Ulempen ved værdipapirer er bare, at det ikke altid er godt at sælge disse papirer når du lige står og mangler pengene, så investering i værdipapirer bør man kun foretage hvis det er penge man på forhånd ved, at man ikke skal bruge i nærmeste fremtid.

Et godt alternativ til værdipapirer kan derfor være en højrentekonto, det kan du læse mere om i næste afsnit.

Find en god højrentekonto

En højrente konto er helt simpelt en konto i din bank eller sparekasse, som giver en højere rente end den du kan få på din almindelige lønkonto. Banker og sparekasser har forskellige ord for dette produkt, men fælles for dem alle er at der sikkert er forbundet en eller flere betingelser til sådanne højrentekonti.

For at kunne give dig en højere rente, har banken brug for at sikre sig at du ikke i morgen kommer og hæver rup og stub fra kontoen, de har nemlig brug for dine penge til videre investeringer i bankens regi. Derfor er der mange af disse produkter hvor du, når du indsætter pengene skal beslutte i hvor mange år du vil låse din opsparing. Jo længere du vil låse dine penge, jo højere rente vil du få på din konto.

Fordelen ved denne metod med en højrentekonto er, at du til hver en tid kan komme og hæve dine penge, hvis der opstår et pludseligt behov, kan du komme og hæve dine penge. Hvis du kommer midt i den låste periode og hæver dine penge, vil det som regel koste lidt på den rentesats du var blevet lovet, da banken jo ikke længere har rådighed over dine penge, men det vil ikke være sådan at du ikke har pengene som du satte ind, på den måde vil en højrentekonto være en sikker investering hvor du aldrig kan miste dine penge.

Få den højeste rente

Der kan være mange penge at tjene og omvendt mange penge at gå glip af, hvis du ikke finder den bedste rente til dine penge. Mange mennesker går bare ned i deres daglige bank eller sparekasse og beder om en højrentekonto. Men hvis du kigger dig lidt omkring kan du med garanti finde løsninger som vil give dig en bedre rente.

investeringskonto

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 1 =