Betingelser og vilkår

Gældende fra. 30. oktober 2012 for både nye og eksisterende kunder.

 Betingelser er udstedt og varetaget af:

Rentebasen.dk
CVR25882687
info (a) rentebasen.dk
 
 

Beskrivelse af produkter

Rentebasen tilbyder indtil videre 2 produkter indenfor lån og højrentekonti.

Bemærk at Rentebasen ikke selv udlåner penge eller tager imod indlån.

Produkt 1 – Højrentekonto til 75 banker.

Det er som kunde hos rentebasen muligt at komme i kontakt med over 75 danske banker på samme tid. Dette gør det lettere for kunden at finde den højest mulige rente i landet ud fra hvilke midler og krav den enkelte kunde har til rådighed. Uanset om der ønskes bindingsperiode eller ej.

Produkt 2 – Låneformidling til 10 lånefirmaer.

Det er som kunde hos rentebasen muligt at søge om lån hos op til 10 lånefirmaer på samme tid via en enkelt ansøgning hos os. Dette gør chancen for godkendelse større, og giver ved godkendelse lettere mulighed for at spare penge, da du nemt og hurtigt kan sammenlige renter og priser.

Formidling af kontakt

Forspørgsel til banker eller lånefirmaer behandles i samme sekund de sendes af kunden. Dette gælder også weekend og helligdage samt nattetimerne. Svar fra banker og lånefirmaer tilbageholdes af rentebasen i egen database, og vises på kundens personlige profil i denne database. Kunden modtager en email hver gang der ligger et svar fra en bank eller et lånefirma, og kan vælge at betale for adgang til disse, eller lade være hvis antallet af svar ikke er tilfredsstillende.

Fortrydelsesret

Kunden kan gratis se hvor mange svar der er indhentet fra lånefirmaerne, og ud fra dette vælge om der ønskes at betales for adgang til disse. Det accepteres af kunden at der gives afkald på alle former for fortrydelsesret efter betaling er lavet, og adgang til svar er givet. Dette skyldes at der gives øjeblikkelig adgang til en serviceydelse, og at denne ydelse ikke kan returneres.

Der gives ved indhentning af rentetilbud fra 75 banker ingen former for fortrydelsesret efter betaling er lavet, og adgang til svar er givet. Dette skyldes at der gives øjeblikkelig adgang til en serviceydelse, og at denne ydelse ikke kan returneres.

Ydelsen

Rentebasen har 2 ydelse:

Ydelse 1.

Rentebasen formidler på kundens vegne kontakt til over 75 banker på samme tid . Med denne kontakt kan der laves en forspørgsel på højest mulige rente i hver enkelt bank.

Bankerne kan hvis de ønsker sende tilbud tilbage til kunden på bagrund af forspørgsel lavet via rentebasen.

Rentebasen giver ingen garanti og har intet ansvar for at bankerne der kontaktes sender svar retur, eller for at der kan findes et tilbud bedre end kundens nuværende situation. Det er ikke nødvendigvis udelukkende rentetilbud der kommer retur på vores formidling, og der kan være flere ting som spiller en rolle. Det kan være banken ikke ønsker dig som kunde. Det kan være de ikke på nuværende tidspunkt opretter højrentekontoer, eller det kan være de har helt lukket for nye kunder.

Ydelse 2.

Rentebasen formidler på kundens vegne låneansøgning til op mod 10 lånefirmaer på samme tid . Antallet afgøres af hvor mange steder der tilbyder hvad kunden søger, og hvor mange steder kunden opfylder lånefirmaets krav.

Lånefirmaerne kan hvis de ønsker sende lånetilbud tilbage til kunden på bagrund af forspørgsel lavet via rentebasen.

Rentebasen giver ingen garanti og har intet ansvar for at lånefirmaerne der kontaktes sender svar retur, eller at der gives et ja.Det kan være lånefirmaet ikke ønsker dig som kunde.

Pris

Indhenting af rentetilbud:

DKK 20,- pr bank til 75 banker. Total DKK 1500,-

Formidling af låneansøgning:

DKK 249,-

Formidlingsgebyret opkræves af rentebasen.dk uanset svar eller manglende svar fra dem der er formidlet til. Kunden er dog frit stillet til ikke at betale for adgang til svar hvis det menes at antallet ikke er tilfredsstillende. Antallet af svar kan ses inden der tages beslutning om betaling.

Fuldmagt

Kunden giver ved accept af disse betingelser rentebasen fuldmagt til at tage kontakt til landets banker på hans/hendes vegne, men hans/hendes kontaktinformationer.

Kunden giver ved ansøgning om lån rentebasen ret til at søge om lån på kundens vegne, i kundens navn hos trejdepartsudbyder af lån, med data oplyst i ansøgningsskema. Kunden giver samtidig rentebasen fuldmagt til at accepterer tredjeparts låneudbyders betingelser på kundens vegne. Dette gælder også i forbindelse med opbevaring af personlige oplysninger. Disse kan evt hentes inden der søge ved at kontakte os på vores support email.

Opbevaring af personlige oplysninger

Kunden giver rentebasen tilladelse til at at opbevare informationer som er nødvendigt for at kunne leverer den bestilte ydelse, og for at kunne identificerer kunde og betalinger fra denne.

Modtagelse af nyehedsbreve

Kunden giver Rentebasen tilladelse til at udsende nyhedsbreve på den oplyste email adresse i forbindelse med låneansøgningen.

Accept

Kunden tilkendegiver ved tilmelding at have læst, forstået og accepteres rentebasens betingelser.

Der bør tages forbehold for skrive og tastefejl, samt eventuelle nye versioner af disse betingelser og vilkår.